IOAN Verzorgingsproducten

IOAN actie

Profiteer tijdelijk alleen bij Ter Heuven van een exclusieve
volumekorting op IOAN-producten!

1 stuk kopen = – 5%
2 stuks kopen = – 10%
3 stuks kopen = – 15%

(Totale korting wordt verrekend in winkelwagen)

IOAN is een Belgisch merk huidverzorgingsproducten opgericht door Jani Kazaltzis en zijn vriend Jens Fissers.

als een Griekse zonsondergang

De producten zijn een knipoog naar de roots van Jani: Griekenland. Ze zijn gemaakt om iedereen een goed gevoel te geven, net als een warme gloed tijdens een Griekse zonsondergang.

https://www.traditionrolex.com/2

Zelfverzekerd door elke dag

Ongeacht de jaren moet je de huid waarin je zit omarmen, verzorgen en vieren. Met IOAN willen Jani en Jens ervoor zorgen dat je je zelfverzekerd en sterk voelt, op je gemak en klaar om te gaan. Want elke leeftijd is goud, en elke dag is van belang.

Kennis van zaken

De bedenkers van IOAN hebben kennis van verzorgingsproducten. Jani ken je wel als televisiegezicht en mode- en schoonheidsspecialist. Maar ook Jens heeft de nodige vakkennis. Jens is doctor in de farmaceutische wetenschappen. De technische en wetenschappelijke kant van het verhaal ligt bij hem dus in goede handen.

Samen zochten ze jarenlang naar een product dat een onmiddellijk wow-effect geeft, langdurig werkt en het aantal stappen van de huidverzorgingsroutine minimaliseert. Voor hem, haar en hen. Uit die zoektocht ontstond IOAN.

IOAN oprichters Jani en Jens
IOAN verzorgingsproducten

Er bestaan vandaag 3 IOAN verzorgingsproducten: tanning drops, een peeling mask en een glow serum.

EXTRA SUN – tanning drops

IOAN Extra Sun geeft een instant bruining en laat een langdurige gebronsde kleur achter in overeenstemming met je huidskleur. Met slechts één druppel Extra Sun bereik je meteen een natuurlijke gebronsde glow.

DOUBLE UP – PEELING MASK

Het IOAN Double Up masker bevat een unieke mix van jojoba-parels en keratoline die samenwerken voor een zachte, maar effectieve mechanische en enzymatische peeling zonder je huid te irriteren.

GOLDEN HOUR – GLOW SERUM

Dit innovatieve serum creëert onmiddellijk een stralende glow en biedt langdurige verzorging. Het resultaat is een zijdezachte glans die een prachtige, zonovergoten uitstraling geeft zonder een vettig gevoel achter te laten op de huid.