Ter heuven:
online & in de winkel

Bij Ter Heuven kun je terecht voor alles wat met beauty en verzorging te maken heeft. Je kunt online bestellen via deze website, maar in hartje Zonhoven kun je de producten ook zien en voelen, met advies van een professional. Wees welkom in onze winkel op Rode Kruisweg 15 te Zonhoven.

“Een mooie, verzorgde buitenkant zorgt mee voor een gezonde binnenkant.”
De vrouw achter Ter Heuven:

Katty

“Al van kleins af aan ben ik gepassioneerd door beauty en verzorging. Ik ben dan ook fier dat ik elke dag mensen kan helpen met advies, behandelingen en workshops in mijn eigen zaak.”

Het verhaal van Ter Heuven

Passie voor schoonheid

Meer dan 40 jaar geleden werd Ter Heuven opgericht in de Heuvenstraat te Zonhoven. Toen nog als drogisterij en decoratiezaak. Sinds Katty de zaak van haar moeder overnam en verhuisde naar de Rode Kruisweg groeide Ter Heuven uit tot een trendy full-service schoonheidssalon, sinds kort ook met webshop.

Iedereen kan bij Ter Heuven terecht voor alles wat met schoonheid en verzorging te maken heeft. Naast schoonheids- en verzorgingsproducten biedt Ter Heuven professionele behandelingen en leerrijke workshops.

De kracht van Ter Heuven zit hem in de familiale, ongedwongen sfeer. Wie langskomt bij Ter Heuven moet tot rust kunnen komen. Niet snel-snel even de wenkbrauwen laten waxen. Wel een gemoedelijke behandeling met lekkere koffie en een goede babbel.

Ter Heuven leren kennen?

Kom langs of neem contact op!